ETEJ 2012ETC TRESURE HUNT UiTM JOHOR 2012
(E-TEJ 2012)

TARIKH
13 JULAI 2012
(JUMAAT)
TEMPAT
SEKITAR UiTM SEGAMAT
ANJURAN
KELAB USAHAWAN UiTM JOHOR, SEGAMAT


 PENGENALAN

Kelab Usahawan (Entreprenuer Club) UiTM Johor telah menjalankan aktiviti kedua pada semester ini iaitu program explorace untuk memperluaskan pengetahuan kelab dalam bidang keusahawanan dan mengenali lebih mendalam tentang persekitaran UiTM.
Selain itu, program ini memberi pendedahan kepada peserta untuk sedia menghadapi segala cabaran yang akan datang dan memberi keyakinan yang tinggi dalam melaksanakan sesuatu perkara.
Daripada aktiviti ini, ia dapat memberi pendedahan secara langsung kepada para peserta bahawa pentingnya semangat berpasukan agar sentiasa mempunyai kata sepakat dan dapat menyelesaikan misi di setiap checkpoint.
Di samping itu, setiap ahli pasukan juga haruslah saling membantu dan memberikan idea yang bernas sepanjang aktiviti ini dijalankan.

PESERTA

Sebanyak sepuluh kumpulan telah mendaftar dan menyertai aktiviti ini. Kesemua peseta merupakan pelajar UiTM Segamat dan daripada jurusan, bahagian dan fakulti yang berbeza-beza. Jumlah peserta yang terlibat untuk program  ETC Treasure Hunt UiTM 2012 (E-TEJ 2012) seramai 50 orang. 

Selain itu, Checkpoint Officer pula terdiri daripada Exco-exco Kelab Usahawan yang dimana berjumlah 27 orang dan 3 Checkpoint Officer dari pelajar biasa. 

 antara peserta berkumpulan yang joint this programe

 antara check point officer yang bertugas..thanks aall...
 wow..di samping hadiah wang tunai ada juga hamper...memang lumayan...tahniah kepada group yeng berjaya...
 tak kira sesiapa...lecturer pun jadilah asalkan task dapat di siapkan dengan jayanya..hehheh

 hahahah nie mesti tengah kira untung cukup ke tak...


kesemua peserta(oren), check point officer (hijau) dan penasihat bergambar usai E-TEJ 2012sekian, di harapkan program ini dapat diteruskan di masa mendatang...sangat best..tq semua yang joint.1 comment:

  1. Salam..
    Bagus tubuh kelab mcm nie.. time sy stdy kt uitm johor nie xde lg club nie..
    Just nk share idea, buatlah beberapa kertas kerja lawatan di beberapa tmpt yg buat industri pembuatan cth spt kilang, tapak pertanian, perikanan, juga sykt yg m'gunakan sistem IT.. Jadi, sdkt sbyk ahli akan dpt byk pengalaman lepas grad.. boleh terus cuma run ur own bzns.. tp make sure crk pglmn n ilmu dlu..
    #sharingiscaring

    ReplyDelete